Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » В енергосистемі України зберігається дефіцит потужності, — Укренерго

В енергосистемі України зберігається дефіцит потужності, — Укренерго

В енергосистемі України зберігається дефіцит потужності, — Укренерго

Ілюстративне фото

Станом на 30 грудня в енергосистемі України дефіцит потужності перебуває на тому ж рівні, що й до 10-ї масованої ракетної атаки росіян.

Про це повідомляють в Укренерго.

Завдяки професійним діям диспетчерського центру «Укренерго» наслідки пошкоджень мали значно менший вплив на роботу енергосистеми, ніж очікував ворог, — коментують фахівці.

Енергосистема у плановому режимі відновлює нормальну роботу. Триває набір потужності покоління.

Водночас внаслідок потрапляння до деяких енергооб’єктів складною залишається ситуація у південному та східному регіонах. Ремонтні бригади спільно з генерацією та обленерго працюють над усуненням пошкоджень.

До всіх областей доведено ліміти споживання, перевищення яких призводить до необхідності застосування аварійних відключень.

Як писав раніше Inform.zp.ua, 30 грудня у Запоріжжі діють графіки погодинних стабілізаційних відключень електроенергії.