Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Диверсант у Запорізькій області намагався знищити опорні пункти ЗСУ

Диверсант у Запорізькій області намагався знищити опорні пункти ЗСУ

Диверсант у Запорізькій області намагався знищити опорні пункти ЗСУ

На Запорізькому напрямі у лавах розвідгрупи служив бойовик «ДНР». Він намагався знищити опорні пункти українських захисників у Запорізькій області.

Служба безпеки зібрала докази провини ще одного учасника терористичної організації «ДНР», який воював проти України.

На початку повномасштабного вторгнення він добровільно приєднався до окупаційних угруповань 1-го армійського корпусу Південного військового округу Росії. У лавах розвідгрупи ворожих військ брав активну участь у бойових діях проти Сил оборони на Запорізькому напрямку.

У липні цього року він отримав завдання у складі російської диверсійно-розвідувальної групи здійснити вилазку на позиції ЗСУ на лінії фронту для знищення опорних пунктів українських захисників. Втім, під час рейду ворожого ДРН було своєчасно викрито та ліквідовано, а самого бойовика — взято в полон, — повідомляють у СБУ.

За матеріалами СБУ, суд призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Пологівський та Василівський райони Запорізької області знову потрапили під артилерійський обстріл окупаційних військ.