Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Російські сили нарощують в сторону Бердянська

Російські сили нарощують в сторону Бердянська

Російські сили нарощують в сторону Бердянська

Бердянська Коса. Іллюстративне фото

Очевидці фіксують військове пересування техніки та живої сили окупантів у бік Бердянська. Останніми днями помітили посилену активність гелікоптерів над містом.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

За його інформацією, щодня в середньому до 10 одиниць гусеничної техніки тралами перевозиться у бік Бердянська.

Посилення переміщення вантажівок з поки що живою силою. Тепер у більшості з території Росії і відверто мобілізовані. Заїжджають із напрямку Новоазовська, потім вантажівки зупиняють у пункті мобільного оператора окупантів «фенікс» і змушують усіх солдатів придбати пакети «фенікс» та відключити російські, — розповів подробиці Андрющенка.

Велика кількість паливозаправників йде як у бік Бердянськ/Мелітополь, так і у бік Микільське/Розівка.

Також окупанти почали будувати лінію зміцнення у районі с. Розівка Запорізької області перед в’їздом з боку Донецької області у проміжку після залізничного переїзду та старого посту поліції.

Як писав раніше Inform.zp.ua, на Запорізькому напрямку у лавах розвідгрупи служив бойовик «ДНР». Він намагався знищити опорні пункти українських захисників у Запорізькій області.