Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти завдали ударів по Запорізькій області: ФОТО

Окупанти завдали ударів по Запорізькій області: ФОТО

Окупанти завдали ударів по Запорізькій області: ФОТО

Російські війська завдали ударів по населених пунктах Запорізької області. Зруйновані будинки, територія підприємства, а також є поранені та загиблі. Поліція задокументувала наслідки обстрілу.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції Запорізької області.

Війська агресора завдали ударів по території Запорізького та Пологівського районів. Минулої ночі дві ракети С-300 потрапили страусиною фермою. Знищено нежитлові будинки.

Ще одна ракета потрапила до земельної ділянки поряд із приватним сектором. Там був пошкоджений дах та фасад житлового будинку.

Після російських обстрілів у Гуляйполі поліцейські задокументували руйнування близько 20 будинків. Горіхів також був під вогнем окупантів: там також постраждали будинки місцевих мешканців.

В результаті ударів російських військ було поранено 3 цивільних. Одна людина загинула.