Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Населені пункти Запорізької області обстріляли російські війська

Населені пункти Запорізької області обстріляли російські війська

Населені пункти Запорізької області обстріляли російські війська

обстрел

На Запоріжжі окупаційні війська продовжують обстрілювати мирні населені пункти. На цей раз під обстріл потрапило 20 селищ.

Про це повідомили у поліції Запорізької області.

Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Запоріжжя, Зарічне, Червоне, Малинівка, Залізничне, Гуляйполе, Кам’янське, Павлівка, Малі Щербаки, Дорожнянка, Ольговське, Новоандріївка, Новоданилівка, Полтавка, Мала Токмачка.

До поліції Запорізької області надійшло 18 повідомлень про руйнування інфраструктури.

Як писав раніше Inform.zp.ua, російські війська завдали удару по Запоріжжю в ніч на 19 листопада. Від ворожого обстрілу загинув мирний мешканець міста.