Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Поранених окупанти масово доправили до лікарні Мелітополя: причина

Поранених окупанти масово доправили до лікарні Мелітополя: причина

Поранених окупанти масово доправили до лікарні Мелітополя: причина

Российские военные

До лікарні тимчасово окупованого Мелітополя привезли понад десять російських військових. Вони надійшли туди із травмами різного ступеня тяжкості.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Минулої ночі до лікарні Мелітополя надійшли понад десять російських військових. До медичного закладу їх доставили із травмами різного ступеня тяжкості.

За інформацією Федорова, їх можуть діставати з-під завалів школи Михайлівці. Крім того, можуть бути поранені і після вибухів у тимчасово окупованій Василівці.