Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Бійці ССО України знищили російських десантників на південному напрямку

Бійці ССО України знищили російських десантників на південному напрямку

Бійці ССО України знищили російських десантників на південному напрямку

ВСУ

На херсонському напрямку оператори тактичної групи ССО України двома точними пострілами повністю знищили дві російські БМД.

У Збройних силах України повідомили, що під час атаки частина російських військових намагалася втекти, але це їм не вдалося.

Раніше стало відомо, що російська армія більше не в змозі підтримувати свої сили на західному березі Дніпра. Окупанти опинилися під тиском ударів українських військових маршрутами постачання росії.