Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти встановили на Запорізькій АЕС комплекс РЕБ для боротьби з аеророзвідкою

Окупанти встановили на Запорізькій АЕС комплекс РЕБ для боротьби з аеророзвідкою

Окупанти встановили на Запорізькій АЕС комплекс РЕБ для боротьби з аеророзвідкою

российская РЭБ

На даху п’ятого енергоблока встановлено обладнання РЕБ для боротьби із засобами української аеророзвідки.

Про це повідомляють у Головному управлінні розвідки України.

На промисловій зоні ЗАЕС відбулася ротація окупаційних військ. Командний склад розосереджений по місту і проживає у квартирах місцевих жителів, що виїхали.

Раніше стало відомо про те, що на тимчасово окупованій Запорізькій АЕС вибухнула наземна міна. Це спричинило відключення енергоблока на атомній станції.

У МАГАТЕ стверджують, що цей випадок вкотре свідчить про нестабільну ситуацію на станції.

Нагадаємо, внаслідок зупинки енергоблоків Запорізької атомної станції тепла вода не потрапляє у ставок-охолоджувач ЗАЕС. Температура води впала до +13 градусів. Це призвело до масового вмирання риби у ставку.