Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти масово обстріляли Запорізьку область (ФОТО)

Окупанти масово обстріляли Запорізьку область (ФОТО)

Окупанти масово обстріляли Запорізьку область (ФОТО)

обстрел

Окупанти продовжують обстрілювати мирні населені пункти Запорізької області. Внаслідок ворожої атаки зруйновано близько 70 будівель і є поранені.

За інформацією ЗОВА, росіяни вели обстріл по населених пунктах Пологівського та Запорізького районів із зенітно-ракетних комплексів, артилерії, систем залпового вогню, авіації та безпілотних літальних апаратів.

Один ракетний удар припав по промисловій зоні Запоріжжя з «Іскандеру». Внаслідок цього постраждали кілька підприємств.

У смт. Камишеваха обстріли велися по приватному сектору та промисловому об’єкту ракетами С-300. У районі села Значкове було помічено дрони «Шахид».


На Пологівщині зафіксовано прильоти у Гуляйполі, Оріхові, Преображенці, Залізничному, Малій Токмачці, Полтавці, Дорожнянці, Новоданилівці, Новоандріївці, Новоіванівці, Малинівці, Темировці, Щербаках, Омельнику, Запорізькому, Червоному.

Жителі Орєхова та Преображенки повідомили про зруйновані будинки та господарки будівлі. Поранено літню жінку, вона госпіталізована до медустанови.

У Гуляйполі слідчі поліції задокументували понад 10 розбитих будинків та багатоповерхівок, у деяких із них спалахнули пожежі.

Як писав раніше Inform.zp.ua, російські війська продовжують обстріл об’єктів критичної інфраструктури в Запорізькій області. Так окупанти вдарили по Дніпровській ГЕС у Запоріжжі.