Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Що відомо про наслідки ворожої атаки Запоріжжя 31 жовтня

Що відомо про наслідки ворожої атаки Запоріжжя 31 жовтня

Що відомо про наслідки ворожої атаки Запоріжжя 31 жовтня

РСЗО “Смерч”

Вранці російські війська вдарили своїми ракетами об’єктами критичної інфраструктури Запоріжжя.

Через ворожу атаку багато жителів міста залишилися без світла, а іноді й без води. Відповідні служби вже активно працюють над відновленням електропостачання.

Відомо, що через рашистські обстріли вилетіли шибки у багатоповерхових будинках, приміщеннях медичного закладу, навчального закладу, будинки культури та в будівлі інфраструктурного об’єкту.

Якщо ваш будинок отримав пошкодження, звертайтесь до районної адміністрації або повідомляйте на 15-80 (зі стаціонарних) або за номерами

(061) 787 15 80

(050) 414 15 80

(067) 656 15 80

Нагадаємо, 31 жовтня приблизно о 8:00 ранку ворог завдав ракетного удару по Запоріжжю. Попередньо ракетами, запущеними із літаків. Через атаку у місті з’явилися відключення енергопостачання.