Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » «Укрзалізниця» повідомила про зміну маршрутів поїздів із Запоріжжя

«Укрзалізниця» повідомила про зміну маршрутів поїздів із Запоріжжя

«Укрзалізниця» повідомила про зміну маршрутів поїздів із Запоріжжя

Поїзд єднання

Деякі запорізькі поїзди змінили свої маршрути та відновили курсування колишніх маршрутів. Про це повідомили в «Укразалізниці» на презентації оновленого графіка руху поїздів.

Згідно з графіком, передбачено 14 нових рейсів.

Із Запоріжжя відновлюється два рейси, які курсували ще до повномасштабної війни. Серед них:

  • №3/4 Запоріжжя – Львів продовжено до Ужгорода на щоденній основі;
  • № 5/6 Запоріжжя – Івано-Франківськ продовжено до Рахова;

Потяг № 131/132 Запоріжжя – Львів прямуватиме через Київ, Житомир та Ковель, що буде зручно для мешканців північного Полісся у сполученні з Волинню, Львівщиною, столицею та Дніпром.

Як писав раніше Inform.zp.ua, “Укрзалізниця” відкриває продаж квитків на нові поїзди міжнародного сполучення. Поїзди курсуватимуть із Києва до Польщі та Молдови.