Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » Якими маршрутами можна виїхати з окупованих територій Запорізької області

Якими маршрутами можна виїхати з окупованих територій Запорізької області

Якими маршрутами можна виїхати з окупованих територій Запорізької області

Колонна автомобилей

У Запорізькій області ускладнилася евакуація людей із тимчасово окупованих територій. Рашисти не пропускають мешканців області через свої блокпости. Виїхати на підконтрольну територію Україні стає складніше.

Крім виїзду через Василівку, існують ще кілька шляхів евакуації – у бік Грузії, Латвії та Естонії:

  1. Через тимчасово окупований Крим. Працює лише одна сторона мосту, тому рух авто сповільнений.
  2. Через Бердянськ – Маріуполь – Новоазовськ. На Донеччині рашисти встановили фільтраційний пункт, де огляд мешканців може займати кілька днів.

До того ж, довгий час виїзду займе і дорога на росію. Окупанти обіцяли відремонтувати трасу, але традиційно виконали свої обіцянки лише у фейковому «російському світі» росЗМІ. Дорога залишається розбитою, – сказав Іван Федоров.

Нагадаємо, окупанти продовжують тримати у заручниках населення Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей.

26 жовтня з окупованих частин 4-х областей України рашисти випустили до Запоріжжя лише 112 осіб. З них 16 мешканців Мелітополя та району.