Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На блокпостах Запорізької області розкрадають гуманітарію допомогу: хто цим займається

На блокпостах Запорізької області розкрадають гуманітарію допомогу: хто цим займається

На блокпостах Запорізької області розкрадають гуманітарію допомогу: хто цим займається

На блокпостах у Василівці окупанти викидають посилки бердянців та гуманітарну допомогу, яку їм передають із підконтрольної території Україні.

Усі транспортні засоби ретельно обшукуються, повідомляють місцеві мешканці.

Якщо знаходять засоби гігієни та продукти харчування, викидають без жалю, зі словами: “Росія всім забезпечує! Нема чого везти туди не треба. Там усе є”.

Ліки окупанти теж забирають та віддають своїм лікарям. На їхню думку, медицина безкоштовна та всі ліки в окупованих містах є.

Нагадаємо, виїзд із Бердянська до підконтрольної території України коштує від 6 до 9 тисяч гривень. Саме стільки коштуватиме сам переїзд, тобто місце в автобусі, їжа та ночівля в районі Василівки в очікуванні перепустки.