Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Місто Оріхів у Запорізькій області зруйновано на 70%

Місто Оріхів у Запорізькій області зруйновано на 70%

Місто Оріхів у Запорізькій області зруйновано на 70%

Орехов

Оріхів у Запорізькій області через обстріли російської армії зруйновано на 70%. Про це повідомила заступник міського голови Світлана Мандрич.

На сьогоднішній день – близько 2 000 офіційно зареєстрованих руйнувань, але, дивлячись так своїм оком, – це десь приблизно 70% міста зруйновано. Дуже багато останнім часом горять будинки, бо нас бомбять і фосфорними бомбами, і будинки просто згоряють вщент, — розповіла Світлана Мандич.

Оріхів знаходиться під денними та нічними обстрілами, які можуть тривати по 7-14 годин. Люди не виходять із підвалів. У місті залишається близько 2 тисяч населення, по громаді ще 2700 осіб.

У місті вже порушено всю електромережу, зруйновано трансформатори. В Оріхові немає ні світла, ні води, ні газу.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в області продовжуються бої та артдуелі по лініях Копані-Костянтинівка та в районі П’ятихаток. Лінія фронту не змінилася зараз.