Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В окупованому Бердянську лунають звуки вибухів: можливий запуск ракет

В окупованому Бердянську лунають звуки вибухів: можливий запуск ракет

В окупованому Бердянську лунають звуки вибухів: можливий запуск ракет

Ілюстративне фото

Вибухи, що лунають у Бердянську, долинають із полігону в селі Новопетрівка. Місцеві жителі повідомляють про “глухі” вибухи, луна яких чутна у різних районах.

Про це повідомляє місцевий телеграм-канал.

Звуки мають системний характер і долинають із певною періодичністю, зазначають бердянці.

На полігоні за 12 км на схід від Бердянська триває планове знищення виявлених боєприпасів. Проте мешканці селища Новопетрівка, яке по сусідству з полігоном бачили запуски ракет із цього району.

Вранці 7 жовтня російські окупанти вперше обстріляли Запоріжжя дронами-камікадзе Shahed-136. Пошкоджено об’єкти інфраструктури у двох районах Запоріжжя.