Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » “Одним із ударів агресор забрав життя 30-ти людей”: Зеленський прокоментував ракетні удари по Запоріжжю

“Одним із ударів агресор забрав життя 30-ти людей”: Зеленський прокоментував ракетні удари по Запоріжжю

“Одним із ударів агресор забрав життя 30-ти людей”: Зеленський прокоментував ракетні удари по Запоріжжю

Запоріжжя регулярно піддається масованому обстрілу з боку російської армії. Насамперед страждає мирне населення, ворог б’є по житлових кварталах.

Місто, розташоване на річці Дніпро навпроти найбільшої атомної електростанції в Європі. Одним із ударів агресор забрав життя одразу 30 людей. І це лише один російський ракетний удар. Свідомий удар по цивільним. Свідомий злочин, – сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, стало відомо ще чотирьох загиблих внаслідок ворожої атаки Запоріжжя 6 жовтня вранці.

Вранці 7 жовтня російські окупанти вперше обстріляли Запоріжжя дронами-камікадзе Shahed-136. Пошкоджено об’єкти інфраструктури у двох районах Запоріжжя.