Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Кількість поранених від ракетного удару по Запоріжжю сягла 12 осіб

Кількість поранених від ракетного удару по Запоріжжю сягла 12 осіб

Кількість поранених від ракетного удару по Запоріжжю сягла 12 осіб

6 жовтня вранці російська армія обстріляла житлові квартали Запоріжжя. Від ракетного обстрілу загинуло троє людей, ще 12 травмовано.

Про це повідомив Олексій Кулініч, директор департаменту охорони здоров’я ОВА.

До нас звернулося 12 пацієнтів, з яких 9 госпіталізували із травмами ранкових після обстрілів Запоріжжя. Троє пацієнтів відмовилися від госпіталізації після отримання першої медичної допомоги, сказав Кулініч.

Один із госпіталізованих пацієнтів у тяжкому стані. Йому надається вся необхідна допомога.

Крім того, відомо про двох постраждалих дітей, яким було лише по 4 роки. Їхній стан більш-менш задовільний. На дітей є подряпини та шокова реакція від вибухів, – уточнив Олексій Кулініч.

Від російського ракетного удару по житлових будинках загинули троє людей. Особу однієї загиблої вже встановлено, особи загиблих чоловіки та жінки наразі встановлюються.

Про це повідомила Ганна Ткаченко, начальник відділу комунікацій Нацполіції Запорізької області.

Нагадаємо, вранці 6 жовтня окупаційні війська вдарили по Запоріжжю. 7 ракетних ударів припало по багатоповерхівках у центрі міста. Рятувальники продовжують розбирати завали.

У зв’язку з ліквідацією наслідків ракетного обстрілу по Запоріжжю в місті перекрили рух кількома вулицями, які розташовані поблизу місця події.