Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізькі яхтсмени стали чемпіонами з вітрильного спорту

Запорізькі яхтсмени стали чемпіонами з вітрильного спорту

Запорізькі яхтсмени стали чемпіонами з вітрильного спорту

Двоє запорізьких спортсменів брали участь у Всеукраїнських змаганнях з вітрильного спорту у Тернополі. Як наслідок, вони стали чемпіонами України.

Про це повідомив в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

У Тернополі закінчився чемпіонат України з вітрильного спорту. Понад 30 екіпажів виборювали перші місця у змаганнях. У тому числі й спортсмени із Запоріжжя.

На чемпіонаті Запоріжжя представляли Кирило Долгов та Альона Полова. Обидва яхтсмени є вихованцями тренера Олександра Казімірова.

Запорожці обійшли торішніх чемпіонів із Києва, а також команду з Дніпра. Окрім чемпіонського титулу, запорізькі яхтсмени отримали право очолити склад національної збірної на змаганнях у 2023 році.

Нагадаємо, “Росатом” прийняв рішення створити підприємство, яке керуватиме ЗАЕС з території рф. Так вони хочуть сформувати «Експлуатуючу організацію Запорізької АЕС».