Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти обстріляли за вихідні Запоріжжя та Запорізьку область: подробиці (ФОТО)

Окупанти обстріляли за вихідні Запоріжжя та Запорізьку область: подробиці (ФОТО)

Окупанти обстріляли за вихідні Запоріжжя та Запорізьку область: подробиці (ФОТО)

Последствия обстрелов

За вихідні окупанти обстріляли Запоріжжя, передмістя та населені пункти Запорізького, Пологівського та Василівського районів. Є поранені та загиблі.

Про це повідомила Нацполіція у Запорізькій області.

На Запоріжжі окупанти випустили понад десять ракет. Вони потрапили промисловою зоною міста, пошкодили виробничі будівлі та цехи. Значних руйнувань зазнав один із реабілітаційних закладів та кілька інфраструктурних об’єктів у Запорізькому районі.

Також окупанти обстрілювали райони населених пунктів – Оріхів, Гуляйполе, Залізничне, Рівнопілля, Новоданилівка, Успенівка, Новояковлівка, Верхня Терса. Там зруйновано з десяток будинків у приватних та багатоквартирних будинках.


У Гуляйполі зруйновано складські приміщення та сільськогосподарську техніку.


У Василівському районі російські війська потрапили по житлових будинках мешканців смт Степногірська та пошкодили територію місцевого фермерського господарства.

Від обстрілу постраждали мирні громадяни, їх госпіталізували. Від отриманих вогнепальних травм загинула жінка.

Як писав раніше Inform.zp.ua, російська армія 3 жовтня вранці обстріляла Запоріжжя та Запорізький район. Зруйновано житлові будинки, лікарні та школи. Постраждала одна людина, зараз вона перебуває у лікарні.