Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти проводять примусову “мобілізацію” у Запорізькій області, – Генштаб

Окупанти проводять примусову “мобілізацію” у Запорізькій області, – Генштаб

Окупанти проводять примусову “мобілізацію” у Запорізькій області, – Генштаб

Военные россии

Росіяни почали “мобілізувати” чоловіків призовного віку на тимчасово окупованих територіях України.

Про це повідомляє Центр Національного опору України.

У Херсоні почастішали випадки затримання місцевих чоловіків призовного віку. Після поверхневого визначення придатності до військової служби їх спрямовують на комплектування підрозділів, що планується задіяти у районі проведення бойових дій. У Бердянську примусово мобілізували працівників деяких підприємств, які залишилися працювати на окупованій території, – йдеться у повідомленні Генштабу.

Нагадаємо, внаслідок ворожого ракетного обстрілу 27 поліцейських Бердянського райуправління отримали поранення, 4 з них – у тяжкому стані.

Ракетний удар по Запоріжжю: окупанти використали модернізовані снаряди С-300. Вирви від цих модифікованих ракет не такі глибокі, але радіус вибухової хвилі набагато більший.