Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Діти, які загинули під час ворожого обстрілу Запоріжжя, були мешканцями Мелітопольського району

Діти, які загинули під час ворожого обстрілу Запоріжжя, були мешканцями Мелітопольського району

Діти, які загинули під час ворожого обстрілу Запоріжжя, були мешканцями Мелітопольського району

Ракетный обстрел Запорожья 30 сентября

30 вересня у Запоріжжі внаслідок ракетного обстрілу російською армією мирних жителів загинули 30 людей. З них 4 – мешканці Мелітополя та Мелітопольського району.

Про це повідомляє місцеве ЗМІ Ріа-Мелітополь.

Серед загиблих опинилися десятирічна Валерія та 14-річний Максим із села Костянтинівка Мелітопольського району. Також загинули жінка та чоловік. Поранено трирічну дівчинку з Мелітополя.

Також у результаті ворожого обстрілу гуманітарної колони загинув майор поліції Максим Здоревський.

Ракетний удар по Запоріжжю: окупанти використали модернізовані снаряди С-300.