Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російські війська вдарили по Запорізькому та Пологівському районах (ФОТО)

Російські війська вдарили по Запорізькому та Пологівському районах (ФОТО)

Російські війська вдарили по Запорізькому та Пологівському районах (ФОТО)

Окупаційні війська за дві доби обстріляли Запоріжжя, околиці міста та населені пункти у Запорізькому та Пологівському районах. Внаслідок обстрілів є поранені.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Обстріл ракетами зруйнували виробничі будівлі на об’єктах інфраструктури, гаражні приміщення з транспортними засобами та інші.

Також ударною хвилею в житлових будинках, розташованих поряд, розбиті вікна, пошкоджено фасади та покрівельні покриття.

У Пологівському районі місцеві жителі повідомили про побитий шифер на будинках та господарських спорудах, вибиті вікна, розрубані автомобілі та зруйновану дворову територію.

Також у результаті ворожої атаки є поранені, їх госпіталізували.

Як писав раніше Inform.zp.ua, уночі Запоріжжя обстріляли ракетами окупаційні війська. Під ракетний обстріл потрапила громадянська інфраструктура