Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Окупанти на блокпосту у Василівці встановлюють нові правила для виїзду у бік Запоріжжя

Окупанти на блокпосту у Василівці встановлюють нові правила для виїзду у бік Запоріжжя

Окупанти на блокпосту у Василівці встановлюють нові правила для виїзду у бік Запоріжжя

Васильевка

На російському блокпості у Василівці окупанти почали вимагати від водіїв пасажирських автобусів російську ліцензію. Людей на приватних авто випускають у бік Запоріжжя.

Про це пише Центр національного спротиву.

Таким чином російські загарбники ускладнюють виїзд із окупованих територій Запорізької та Херсонської областей на підконтрольну Україні територію.

За словами окупантів, водіям пасажирських автобусів з 26 вересня для виїзду у бік Запоріжжя потрібна російська ліцензія на перевезення. Водночас людей на приватному авто випускають, окрім чоловіків віком від 18 до 35 років.

Нагадаємо, з 1 жовтня незрозуміло хто даватиме перепустки, без яких неможливо буде виїхати на підконтрольну територію з окупованої. Такі повідомлення розповсюджують рашисти своїми каналами.

Як писав раніше Inform.zp.ua, із окупованих територій Запорізької та Херсонської областей російські загарбники не пропускають на територію України чоловіків віком з 18 до 35 років.