Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Мобілізація розпочалася на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей

Мобілізація розпочалася на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей

Мобілізація розпочалася на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей

На тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей почали закликати чоловіків до армії, хто одержав громадянство росії.

Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ.

Чоловікам призовного віку, які отримали паспорт росії, окупанти почали роздавати повістки про мобілізацію.

Як писав раніше Inform.zp.ua, із окупованих територій Запорізької та Херсонської областей російські загарбники не пропускають на територію України чоловіків віком з 18 до 35 років.

Мер Мелітополя виступив із закликом до місцевих жителів терміново залишити окуповані території. Особливо це стосується чоловіків, яких рашисти мають намір примусово мобілізувати.

Чоловікам до 35 років рекомендують негайно залишити окуповану територію маршрутом Крим — Грузія.