Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ЗСУ в Запорізькій області вдарили по скупченню окупантів та техніки

ЗСУ в Запорізькій області вдарили по скупченню окупантів та техніки

ЗСУ в Запорізькій області вдарили по скупченню окупантів та техніки

На Запорізькому напрямі із окупаційними військами продовжують боротися Сили оборони. За кілька діб завдали кілька ударів по накопиченню військових росії та їх техніці.

Про це повідомляється у зведенні Генштабу ЗСУ.

19 вересня ЗСУ вдарили по зосередженню особового складу окупантів у Пологівському районі чисельністю понад 20 осіб. У Мелітопольському районі накрили склад боєприпасів, 5 одиниць військової техніки та понад 20 військовослужбовців.

У районі Кам’янки противник зазнав таких втрат – 10 одиниць військової техніки та понад 10 військовослужбовців підрозділів окупаційних військ.

Нагадаємо, у Запорізькій області за 18 вересня окупаційні війська втратили значну кількість військовослужбовців, техніки та зброї.

Як писав раніше Inform.zp.ua, окупаційні війська поставили собі за мету тримати ситуацію з контрнаступом ЗСУ під своїм контролем. Для цього окупанти провели збори командування по Запорізькому напрямку.