Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російська ракета влучила в будинок переселенців у передмісті Запоріжжя (ФОТО)

Російська ракета влучила в будинок переселенців у передмісті Запоріжжя (ФОТО)

Російська ракета влучила в будинок переселенців у передмісті Запоріжжя (ФОТО)

Последствия ракетного обстрела

19 вересня російські війська обстріляли Запоріжжя та передмістя ракетами С-300. Одна з них потрапила в будинок, де проживала родина переселенців з Оріхівського району.

Про це повідомив голова Широківської ОТГ Денис Коротенко.

Близько 5-ї ранку ворожа ракета потрапила до житлового будинку села Привітне Широківської громади. Там мешкала родина переселенців із Запорізької області. Внаслідок удару постраждала жінка похилого віку. Її доставили до лікарні з пошкодженням грудної клітки та черевної порожнини внаслідок обвалу частини будівлі.

На момент удару в будинку був онук та син жінки. Вони не постраждали, з ними працюють психолог та соціальні працівники.

За інформацією Укрінформу, у селі від вибуху пошкоджено щонайменше 12 будинків.

Як писав раніше Inform.zp.ua, за даними слідства, близько 2:00 ночі та 5:00 ранку російські війська завдали ракетного удару по Запоріжжю та одному із сіл, розташованому неподалік міста.

В результаті пошкоджено вікна у міських багатоповерхівках, у передмісті – поранено жінку та зруйновано кілька приватних домоволодінь.

Вночі ворожий снаряд потрапив до трансформаторної підстанції в одному з районів Запоріжжя, був частково знеструмлений житловий квартал. Також руйнування зазнали низка об’єктів інфраструктури обласного центру.