Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Війська росії завдали ракетних ударів по Запоріжжю: пошкоджено інфраструктурні об’єкти

Війська росії завдали ракетних ударів по Запоріжжю: пошкоджено інфраструктурні об’єкти

Війська росії завдали ракетних ударів по Запоріжжю: пошкоджено інфраструктурні об’єкти

Ілюстративне фото

Сьогодні вночі російська армія двічі завдала ракетних ударів по Запоріжжю. Перша серія вибухів пролунала близько другої години ночі. Відомо про вісім прильотів.

Попередньо мішенню стали об’єкти інфраструктури, прокоментували у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Інформація про постраждалих з’ясовується.

Ще кілька вибухів городяни почули на початку шостої години ранку. Офіційну інформацію про другий ракетний обстріл ми повідомили після коментаря військової адміністрації.

Нагадаємо, Партизани знищили залізничне полотно поряд із Токмаком. По ньому російські війська постачали до Запорізької області боєприпаси та військову техніку.

У центрі тимчасово окупованого Мелітополя пролунав сильний вибух. За попередніми даними, співробітники ФСБ хотіли прибрати одного з поліцейських-колаборантів.