Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Окупаційна влада у Бердянську підвищила вартість проїзду у громадському транспорті

Окупаційна влада у Бердянську підвищила вартість проїзду у громадському транспорті

Окупаційна влада у Бердянську підвищила вартість проїзду у громадському транспорті

Стоимость проезда в Бердянске

З 14 вересня окупаційна влада у Бердянському встановила нові тарифи на проїзд у громадському транспорті. Ціни підвищаться на кілька гривень.

Про це передають у Бердянському міськвиконкомі.

Тариф на проїзд містом підвищиться до 12 гривень (15 рублів). Підвищаться ціни також на пільговий проїзд. Раніше він коштував 4 грн, а зараз – 8 грн (тобто 10 рублів).

Якщо раніше пільговий проїзд у Бердянську коштував 4 грн, відтепер коштуватиме 8 грн, тобто 10 рублів.

Якщо ця окупаційна влада називає пільгами, то виникає багато питань щодо розуміння тимчасової влади матеріального становища людей даних категорій: пенсіонери за віком, громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи 1-ї, 2-ї категорій, учасники бойових дій в Афганістані, особи, супроводжують дітей-інвалідів та інвалідів 1-ї групи, — коментують у міськвиконкомі.

Підвищення цін на проїзд пов’язують із подорожчанням палива. На заправках ціни на пальне злетіли до 58 рублів.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Бердянську тривають арешти педагогів та учнів, які навчаються дистанційно за українською програмою. Відомо про арешт двох вчителів однієї загальноосвітньої школи, а також двох старшокласників.