Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Фракцію «ОПЗЖ» приберуть із Запорізької міськради

Фракцію «ОПЗЖ» приберуть із Запорізької міськради

Фракцію «ОПЗЖ» приберуть із Запорізької міськради

У Запорізькій міськраді оголосять про розпад партії «Опозиційна платформа – За життя». Це відбудеться на найближчій сесії депутатів.

Про це повідомив в.о. міського голови Анатолій Куртєв.

Про припинення існування фракції «ОПЗЖ» буде оголошено на найближчій сесії Запорізької міської ради, – зазначив Куртєв.

Восьмий апеляційний адміністративний суд 20 червня задовольнив позов Міністерства юстиції та заборонив політичну партію «Опозиційна платформа – За життя».

Нагадаємо, 15-ту сесію Запорізької міської ради, яку було призначено на кінець серпня, перенесли на 28 вересня. Це сталося через обшуки, які проводили у міськраді.

Як писав раніше Inform.zp.ua, активісти Національного корпусу створювали петицію про заборону партій «ОПЗЖ» та «Партії Шарію» у Запоріжжі.

У тексті петиції наголошувалося, що політичні проекти «ОПЗЖ» та «Партія Шарія» є п’ятою колоною в Україні, які діють для того, щоб підірвати суверенітет та незалежність України.