Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Військові росії випустили ракети ППО над Бердянською косою

Військові росії випустили ракети ППО над Бердянською косою

Військові росії випустили ракети ППО над Бердянською косою

Ілюстративне фото

Жителі тимчасово окупованого міста повідомили, що о 5.55 ранку росіяни випустили дві ракети протиповітряної оборони, одна з яких потрапила в невідомий об’єкт над Бердянською косою.

Про це повідомляє місцевий телеграм-канал “Бердянськ-новини”.

Також бердянці з різних районів міста підтверджують інформацію, що ввечері 7 вересня над городом літав БПЛА, який росіяни збили з радянських зенітних установок протиповітряного захисту.

Нагадаємо, окупаційні війська обстріляли Запорізький район із касетних снарядів та реактивних систем залпового вогню. Саме ці залишки снарядів знайшли піротехніки ДСНС біля Запорізького району.

Раніше Іван Федоров підтвердив підрив мелітопольського штабу “єдиної Росії”, що знаходився біля Нової пошти.