Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти обстріляли з території ЗАЕС Нікопольську громаду: є пошкодження (ФОТО)

Окупанти обстріляли з території ЗАЕС Нікопольську громаду: є пошкодження (ФОТО)

Окупанти обстріляли з території ЗАЕС Нікопольську громаду: є пошкодження (ФОТО)

Окупанти знову обстрілювали Нікопольський район із використанням РСЗВ та ствольної артилерії. Під удар потрапили підприємство та одне із сіл Марганецької громади.

Попередньо загиблих людей немає, але є численні руйнування.

Про це повідомив голова Нікопольської РДА Євген Євтушенко.

У місті Нікополь ворожа атака припала на житловий сектор. Пошкоджено близько 11 приватних будинків, господарські споруди, гімназія, сонячна електростанція та лінії електропередач. За даними спостереження, частина обстрілів проведена з території ЗАЕС, – сказав Євтушенко.

Нагадаємо, у Мелітополі підірвали штаб “єдиної росії”, де готувався референдум. У знищеному штабі загарбники готували проведення псевдореферендуму щодо приєднання окупованих українських територій до складу росії.