Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі чути вибухи: ППО збило ворожу ракету

У Запоріжжі чути вибухи: ППО збило ворожу ракету

У Запоріжжі чути вибухи: ППО збило ворожу ракету

Иллюстративное фото

Сьогодні ввечері мешканці кількох районів Запоріжжя чули гучні звуки вибухів. У цей же момент вибухи сталися у Бердянську, Мелітополі та Дніпрі.

Голова Запорізької ОВА Олександр Старух прокоментував вибухи, які було чути у Запоріжжі.

Гучний звук вибуху, який нещодавно чули у Запоріжжі – це результат роботи протиповітряної оборони ЗСУ. Наші захисники врятували нас від чергового прильоту ворожого, – сказав Старух.

Нагадаємо, окупаційні війська сьогодні вдень обстріляли з «Градів» село Мала Токмачка Оріхівського району. Відомо про трьох загиблих мирних жителів.

Військові Росії вдарили по корпусах та енергоблоках ЗАЕС: в обстрілі звинуватили ЗСУ.