Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На входах до шкіл у Мелітополі окупанти розмістили металодетектори

На входах до шкіл у Мелітополі окупанти розмістили металодетектори

На входах до шкіл у Мелітополі окупанти розмістили металодетектори

Иллюстративное фото

Рашисти продовжують вносити свої зміни у роботи шкіл на тимчасово окупованих територіях. У Мелітополі на входах до шкіл встановили металодетектори.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Окупанти знову внесли свої корективи до освітнього процесу в тимчасово окупованому Мелітополі. Так на вході до шкіл встановили металодетектори.

Крім того, в Росії анонсували «удари ЗСУ по навчальних закладах» на окупованих територіях. Координати шкіл опублікували на сайті міноборони росії.

«Це роблять для того, щоб пояснити низьку явку до шкіл та прикрити свої майбутні провокації у наших українських школах. Дітей здебільшого не ходять до шкіл. Масових походів немає і батьки не відпускають, хоча на батьків і продовжується тиск» – розповів Федоров.

Нагадаємо, українські військові вкотре завдали удару по військовій базі рашистів на аеродромі у тимчасово окупованому Мелітополі. Так ЗСУ знищили техніку російських окупантів.