Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти привезли кабінки та ящики для голосування на “референдум” у Запорізькій області

Окупанти привезли кабінки та ящики для голосування на “референдум” у Запорізькій області

Окупанти привезли кабінки та ящики для голосування на “референдум” у Запорізькій області

Галина Катющенко

Російські загарбники продовжують готуватись до проведення псевдореферендуму на окупованій території Запорізької області. Туди вже завезли зразки кабінок та ящиків для голосування.

Про це повідомила колаборантка Галина Катющенко, яка називає себе головою виборчої комісії.

Вона розповіла про завезені кабінки для голосування, пломби та прозорі ящики. Колаборантка також розповіла, що у розпорядженні «виборчкому» є переносні скриньки для виїзного «голосування».

Окупаційна влада повідомляє, що серед «членів виборчкомів» будуть іноземні спостерігачі, а «списки виборців» вже практично сформовані.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Мелітополі та районі російські загарбники звітують про 95% готовності «виборчих дільниць» і почали разом із колаборантами обходити будинки в селах навколо міста.

Нагадаємо, у Бердянську підірвали штаб колаборантів, де готувався референдум.

Російські окупанти в Мелітополі вирішили відійти від початкового плану так званого референдуму. Замість голосування одного дня, вони вирішили вибрати інший формат.