Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » 9 багатоповерхівок та десятки приватних будинків: що зруйновано під час обстрілу Запоріжжя

9 багатоповерхівок та десятки приватних будинків: що зруйновано під час обстрілу Запоріжжя

9 багатоповерхівок та десятки приватних будинків: що зруйновано під час обстрілу Запоріжжя

Під час нічних прильотів на Запоріжжі снаряди пошкодили об’єкти у двох районах міста. Постраждали багатоповерхівки та десятки приватних будинків. У мерії підрахували кількість зруйнованого.

Про це повідомив в.о. мера Анатолій Куртєв.

У 9 багатоповерхових будинках у Запоріжжі під час обстрілу вибуховою війною вибило шибки. У квартирах та на сходових майданчиках повилітали віконні рами.

Окрім того, ворожі снаряди пошкодили 40 приватних будинків. Два з них повністю зруйновано. У пошкоджених будинках плануються ремонтні роботи.

Нагадаємо, ЗСУ знищили у Мелітополі російську військову базу.  Українські військові розбили одну з найбільших військових баз окупантів у Мелітополі. Вона знаходилася на території заводу «Автокольорлит».