Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російська армія обстріляла 3 населені пункти Запорізької області

Російська армія обстріляла 3 населені пункти Запорізької області

Російська армія обстріляла 3 населені пункти Запорізької області

Последствия обстрелов

До поліції надійшло 28 повідомлень від мирних мешканців про руйнування їхніх будинків через обстріл окупантів у Запорізькій області.

Про це повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Гуляйполя, Орєхова та Ольговського.

Надійшло 28 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури внаслідок обстрілу російськими окупаційними військами.

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджується на змісті зайнятих рубежів. Минулої доби ворог здійснив обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну і ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в окупованому Енергодарі російські загарбники обстріляли Запорізьку ТЕС. Внаслідок обстрілу пошкоджено центральний тепловий пункт. Ремонтні роботи можуть тривати до ранку.