Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російські війська обстріляли житловий квартал Мелітополя

Російські війська обстріляли житловий квартал Мелітополя

Російські війська обстріляли житловий квартал Мелітополя

Мелитополь

Окупанти обстріляли житловий квартал Мелітополя з боку південного спрямування. Внаслідок обстрілів є один постраждалий та близько 10 зруйнованих будинків.

Про це повідомив міський голова Іван Федоров.

Вони (окупанти, — ред.) випустили з колишнього Якимівського району ракету по житлових будинках у районі вулиць Українська та Герцена. Один мешканець постраждав і перебуває у лікарні. Близько 10 цивільних будинків зазнали руйнації, – розповів мер міста.

Він пов’язує обстріл мирними будинками з терористичними діями, до яких часто вдаються російські загарбники в окупованому Донецьку. Федоров підтвердив інформацію про завдання ЗСУ удару по військовій базі у Мелітополі.

Підрозділи ворожої ППО не змогли перехопити наші ракети, оскільки кілька тижнів тому основну частину протиповітряної оборони окупанти передислокували на Херсонщину, — сказав Федоров.

Міський голова стверджує, що обстріл житлового кварталу окупанти вели із колишнього Якимівського району.


Мешканці встигли зняти, як ракета рашистів летить із півдня на північ до Мелітополя. Переглянути відео можна за посиланням.

Як писав раніше Inform.zp.ua, в окупованому Мелітополі в ніч із 19 на 20 серпня пролунали гучні вибухи, які було чути на все місто. Попередньо потрапили по військовій базі окупантів.