Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Армія росії обстріляла Запорізький та Пологівський райони

Армія росії обстріляла Запорізький та Пологівський райони

Армія росії обстріляла Запорізький та Пологівський райони

Последствия обстрелов

Окупаційні війська вкотре атакували мирні населені пункти Пологівського та Запорізького районів. Цього разу обійшлося без загиблих та поранених.

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Окупанти обстрілами зруйнували десять житлових будинків мешканців міста Оріхів, сіл Успенівка та Преображенка Пологівського району.

У них пошкоджено майно, зруйновано дахи, вибито вікна. Уламками ракет вирубали дворову територію, паркани, господарські будівлі, гаражі та припаркований транспорт.

Ворожа ракета впала неподалік місцевої школи в Оріхові. У навчальному закладі зараз вибито скло, посічено стіни та зруйновано покрівлю.

Окупанти також потрапили до одного з підприємств із вирощування зернових культур у Запорізькому районі. Внаслідок атаки на об’єкті пошкоджено ангари.

За всіма фактами збройних злочинів правоохоронці відкрили кримінальні провадження.

Як писав раніше Inform.zp.ua, російські війська завдали 4 ракетних ударів по Запоріжжю. Снаряди прилетіли одним з об’єктів інфраструктури. Як з’ясувалося, при ударі були жертви та поранені.