Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Війська росії обстріляли Запорізьку область з РСЗВ: розпочато кримінальне провадження

Війська росії обстріляли Запорізьку область з РСЗВ: розпочато кримінальне провадження

Війська росії обстріляли Запорізьку область з РСЗВ: розпочато кримінальне провадження

За останні кілька днів армія росії активно обстрілювала населені пункти Запорізької області. Під час ворожого обстрілу Оріхова загинула жінка, шість мирних жителів зазнали поранень.

За інформацією генпрокуратури, пошкоджено понад 20 приватних будинків, квартири у багатоповерхівках, авто місцевих жителів.

Ворожі снаряди потрапили до будівель навчального закладу, органів місцевої влади та інших об’єктів цивільної та критичної інфраструктури.

бомбили Орехов

Також у цей період окупанти вкотре обстріляли з артилерії місто Гуляйполе, села Зарічне, Таврійське, Омельник, Преображенка та Новоандріївка.

Поки що відомо про двох поранених. Внаслідок ворожої атаки пошкоджено будинки, господарські будівлі та гаражі місцевих жителів.

Нагадаємо, сьогодні вдень вибух пролунав у центрі тимчасово окупованого Мелітополя. Поруч із місцем, де він стався, знаходиться комендатура окупантів. Інформація про втрати рашистів уточнюється.

Раніше окупанти обстріляли в Запорізькій області 4 населені пункти. Під ворожий вогонь потрапили Преображенка, Новоандріївка, Оріхів та Гуляйполе.