Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В окупованому Мелітополі тривають вибухи: армія росії втратила тилові позиції

В окупованому Мелітополі тривають вибухи: армія росії втратила тилові позиції

В окупованому Мелітополі тривають вибухи: армія росії втратила тилові позиції

Оккупированный Мелитополь

У Мелітопольському районі сьогодні вдень чулися вибухи та автоматні постріли. У самому Мелітополі оточили дорогу.

За інформацією місцевих, у селах, розташованих на березі Молочного лиману – Мордвинівці, Гірсовці та Дунаївці, місцеві мешканці чули серію вибухів. За вибухами пролунали автоматні черги.

Відбувалися бойові дії у глибокому тилу ворога приблизно з 11:45 до 12:30. Також приблизно о 13:50 було ще 4 потужні вибухи.

Нагадаємо, сьогодні вдень вибух пролунав у центрі тимчасово окупованого Мелітополя. Поруч із місцем, де він стався, знаходиться комендатура окупантів. Інформація про втрати рашистів уточнюється.

Раніше окупанти обстріляли в Запорізькій області 4 населені пункти. У ворожий вогонь потрапили Преображенка, Новоандріївка, Оріхів та Гуляйполе.