Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Вибухи у Мелітополі припинили мовлення російського телебачення

Вибухи у Мелітополі припинили мовлення російського телебачення

Вибухи у Мелітополі припинили мовлення російського телебачення

Оккупированный Мелитополь

В окупованому Мелітополі близько 7 ранку пролунали два вибухи в районі підстанції. В результаті мовлення російського телебачення у місті припинилося.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Після цього зупинилося мовлення ефірного телебачення захопленого рашистами. За попередньою інформацією пошкоджено транзитний кабель, – написав він.

Федоров зазначив, що мелітопольці тримають оборону проти окупаційного режиму, а місцеві партизани намагаються його ліквідувати.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Мелітополі почали діяти «пересувні» блокпости, на яких перевіряють чоловіків з метою виявити серед них партизанів.