Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Два запорізькі ресторани стали фіналістами Національної ресторанної премії

Два запорізькі ресторани стали фіналістами Національної ресторанної премії

Два запорізькі ресторани стали фіналістами Національної ресторанної премії

Ресторани Запоріжжя претендували на звання найкращого м’ясного закладу та найкращого заміського по всій України. Але вони не стали переможцями.

Про це стало відомо з оголошення фіналістів Національної ресторанної премії «Сіль».

На звання «Найкращого м’ясного ресторану» претендував запорізький заклад «Bull. Butcher and Wine», проспект Маяковського, 6.

А на звання «Найкращий заміський ресторан»«Monica Bellucci», вулиця Санаторна.

Церемонія нагородження відбулася 28 листопада. Втім, жоден із запорізьких закладів так і не став переможцем.

Національна ресторанна премія «Сіль» –  це головна щорічна подія для професіоналів ресторанної індустрії та гостей закладів, які активно стежать за розвитком ресторанного бізнесу в Україні.

Нагадаємо, нещодавно три запорізькі ресторани потрапили в рейтинг кращих українських.