Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запорізькому аеропорті можна здати тест на коронавірус: вартість

У Запорізькому аеропорті можна здати тест на коронавірус: вартість

У Запорізькому аеропорті можна здати тест на коронавірус: вартість

Международный аэропорт Запорожья

У Міжнародному аеропорті Запоріжжя запрацював пункт ПЛР-тестування. Дізнатися результат можна за 15 хвилин.

Про це повідомили на сторінці аеропорту у фейсбуці.

Відтепер при поверненні до України мандрівники можуть здати ПЛР-тест в Міжнародному аеропорту «Запоріжжя». І таким чином скоротити термін самоізоляції, – йдеться у пості.
 
Зазначається, що сам пункт ПЛР-тестування розташований у залі міжнародних прильотів.
 
Лабораторія самостійно вносить результат тестування в електронну систему Центру громадського здоров’я України. Інформація автоматично синхронізується із сервісом «Дій вдома». Також можна отримати результат на електронну пошту або на Viber.
 
Тривалість процедури разом з оформленням: до 15 хв.
▫️ 
Її вартість – 1100 грн. Сплатити можна просто у пункті забору.
 
Як писав раніше Inform.zp.ua, Державіаслужба заборонила бюджетному перевізнику SkyUp робити деякі рейси із Запоріжжя. Відтепер із Запоріжжя лоукостер SkyUp не буде перевозити пасажирів в Німеччину (Берлін та Штутгарт), Ізраїль (Тель-Авів) та Чехію (Прага).
 
Також бюджетний перевізник не буде здійснювати рейси Запоріжжя-Львів, які були заплановані на кінець травня.