Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Популярний український лоукост не здійснюватиме деякі авіарейси із Запоріжжя

Популярний український лоукост не здійснюватиме деякі авіарейси із Запоріжжя

Популярний український лоукост не здійснюватиме деякі авіарейси із Запоріжжя

SkyUp

Державіаслужба заборонила бюджетному перевізнику SkyUp робити деякі рейси із Запоріжжя. Розповідаємо, куди тепер не можна полетіти на авіалініях лоукостера.

Про це журналістам Inform.zp.ua стало відомо із наказу №715 Державіаслужби.

Відтепер із Запоріжжя лоукостер SkyUp не перевозитиме пасажирів в Німеччину (Берлін та Штутгарт), Ізраїль (Тель-Авів) та Чехію (Прага).

Як писав раніше Inform.zp.ua, нещодавно бюджетний перевізник SkyUp отримав право на польоти із Запоріжжя в Албанію. Вони стартують в кінці травня, двічі на тиждень.

Також лоукостер анонсував відкриття авіарейсів із Запоріжжя на Кіпр. Польоти заплановані на кінець травня цього року.