Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Ремонт курортної траси до моря може затягнутися до кінця червня, – Укравтодор

Ремонт курортної траси до моря може затягнутися до кінця червня, – Укравтодор

Ремонт курортної траси до моря може затягнутися до кінця червня, – Укравтодор

Дорога Якимівка-Кирилівка

На автодорозі Якимівка-Кирилівка почався ремонт. Він може тривати до кінця першого місяця літа. 

За інформацією в.о. начальника служби автомобільних доріг у Запорізькій області Олега Галича, на початок курортного сезону всі роботи мають завершити.

Передусім ставиться завдання відкрити рух по основному проїзду до кінця червня , – розповів в.о. керівника Служби автодоріг у Запорізькій області Олег Галич.

Водночас щодо термінів завершення ремонтних робіт непокоїться голова Кирилівської селищної ради Іван Малєєв.

Дуже переймаюся через цю дорогу. Якщо ремонт затягнеться, матимемо транспортний колапс. З 15-20 червня розпочнеться масовий заїзд відпочивальників. Якщо ж дорожники не встигнуть до цього часу, то люди не будуть чекати. На травневі свята ми вже мали антирекламу, чимало людей говорили, що “Кирилівка закрита і треба їхати до Генічеська, – зазначив Малєєв.

За словами представника підрядної компанії “Автомагістраль-Південь” Олександра Чорного, ремонт автодороги відбувається цілодобово. До ремонту залучили понад 100 людей та кілька десятків одиниць техніки. Поки що на ділянці відкрито реверсний рух.

Нагадаємо, протяжність ділянки, на якій ведеться ремонт – 41,6 км. Дорогу Якимівка – Кирилівка реконструюють майже за 700 мільйонів гривень.