Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запоріжці можуть поїхати до моря новою дорогою

Запоріжці можуть поїхати до моря новою дорогою

Запоріжці можуть поїхати до моря новою дорогою

Автодорога Якимівка-Кирилівка

На автодорозі Якимівка-Кирилівка розпочався ремонт. Там повністю замінюють старе дорожнє покриття.

Про це повідомляють на сайті Запорізької обласної державної адміністрації.

Саме автодорогою Якимівка-Кирилівка щороку їздять на морський курорт десятки тисяч відпочивальників.

В обласній адміністрації розповіли, що ремонт дороги обійдеться державі в майже 700 мільйонів гривень.

Від Якимівки до траси М-18 дорожники вже кладуть асфальт, а на ділянці до Кирилівки триває зняття старого дорожнього покриття, – повідомляють в ЗОДА.

За інформацією в.о. начальника служби автомобільних доріг у Запорізькій області Олега Галича, на початок курортного сезону дорогу мають повністю відремонтувати.

Як писав раніше Inform.zp.ua, курортні міста в Україні, в тому числі й узбережжя Азовського моря, можуть зробити «зеленими зонами» для туристів. У таких містах відкриють в’їзд для всіх туристів.