Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » Запорізькі школярі завтра повертаються до навчання в аудиторіях

Запорізькі школярі завтра повертаються до навчання в аудиторіях

Запорізькі школярі завтра повертаються до навчання в аудиторіях

Через зняття деяких карантинних обмежень, із завтрашнього дня школярі у Запоріжжі знову підуть до школи. Це повязано з переведенням міста до «жовтої» зони.

Про таке рішення повідомив міський голова Володимир Буряк.

З 11 травня школярі почнуть навчатися очно. Нагадаємо, до цього у Запоріжжі навчання у закладах освіти проводилося онлайн.

Зняття обмежень «червоної зони» відбулося 7 травня.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Запоріжжя перейшло до “жовтої” зони карантину. З 7 травня відкрилися заклади громадського харчування, ринки, магазини, торговельно-розважальні центри, спортивні зали, музеї, бібліотеки тощо. Але працюватимуть вони з дотриманням карантинних вимог.