Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » На балковому мосту в Запоріжжі монтують другу секцію

На балковому мосту в Запоріжжі монтують другу секцію

На балковому мосту в Запоріжжі монтують другу секцію

Почали монтувати другу секцію.

У Службі автомобільних доріг Запорізької області зазначають, що будівництво мостів просувається активними темпами. Так, наразі на балковому мосту будівельники завершили другий етап поздовжнього насування секції на опори мосту.

Також почали збирати секції №3 прогонової будови споруди.

У Автодорі розповіли, що представники генпідрядної та субпідрядних організацій виконують роботи водночас на дев’яти спорудах флагману президентської програми “Велике будівництво”.

Як писав раніше Inform.zp.ua, під час курсуванню по Дніпру плавкран «Захарій» отримав пробоїну у дні. Це сталося на дистанції від річпорту в Дубовій Рощі до будівельного майданчика вантового мосту. Плавкран зупинили, аби усунути пошкодження.

Також вже відомо, як будуть виглядати нові запорізькі мости.