Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Як у Запоріжжі відбулися Пасхальні богослужіння

Як у Запоріжжі відбулися Пасхальні богослужіння

Як у Запоріжжі відбулися Пасхальні богослужіння

За порядком стежили понад тисячу правоохоронців.

Під час Пасхальної ночі  за громадським порядком наглядали понад тисячу правоохоронців.  На території міста та Запорізької області вони не зафіксували правопорушень.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Запорізькій області.

Надзвичайних подій та порушень публічного порядку у місцях масового скупчення людей не зареєстровано, – йдеться у повідомленні.

Пасхальні богослужіння пройшли у 236 церквах та храмах, які розташовані на території міста та області. До них завітали близько 60 тисяч  парафіян. Як повідомляється, нічні та вранішні богослужіння на Запоріжжі  пройшли без порушень.

Правоохоронці забезпечували не лише публічний  порядок, а й слідкували за дотриманням громадянами карантинних обмежень.  

Як писав раніше Inform.zp.ua, місцева влада порадила релігійним організаціям додати кількість сесій благословення, але зменшити їхню тривалість.