Мы в соцсетях
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Мы в соцсетях
Головна » Общество » Як у Запоріжжі працюватимуть церкви на Великдень

Як у Запоріжжі працюватимуть церкви на Великдень

Як у Запоріжжі працюватимуть церкви на Великдень

Церкви та храми не зачинятимуть.

Міська влада радить церквам проводити богослужіння в онлайн форматі, але й забороняти їх в реальному житті не забороняється.

Про це вирішили на міській регіональній комісії ТЕБ та НС. 

Зокрема, релігійним організаціям радять додати кількість сесій благословення, але зменшити їхню тривалість.

Також запоріжцям заборонять долучатися до обрядів, що передбачають фізичний контакт, наприклад, цілувати святині. В самих культових спорудах мають обмежити кількість парафіян та забезпечити дотримання відстані між ними в 1,5 метри. На вході до церков та храмів відвідувачі мають скористатися антисептиками.

Більше про обмеження на час відвідування релігійних закладів для запоріжців можна почитати тут:

Як писав раніше Inform.zp.ua, Пасха в Запоріжжі відбудеться з карантинними обмеженнями.